Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Премиера на 70 изделия на Пловдивския панаир

Над 70 нови изделия показват участниците в Международния технически панаир. Изложението се провежда от 27 септември до 2 октомври в Пловдив, пише stroitelstvoimoti.com.

 

Екология, пестене на енергия, нови строителни материали, антикризисни решения, комунална техника са част от областите, в които фирмите имат нови разработки. За тяхното представяне те са избрали най-големия делови форум за инвестиционни стоки и технологии в Югоизточна Европа.
 
 
Премиера на щандовете на Есенния панаир имат 17 световни новости, сред които са уреди за пречистване на въздух и вода без химическо третиране.
 
Нови хоризонти пред архитектурата в областта на външното оформление на сградите открива система за фотогравиране. Способът е отличен с приза „Най-иновативна технология“ от изложението в Лас Вегас, САЩ. Системата дава възможност графични изображения и снимки да се пренасят трайно върху бетонни фасади.
 
Първо представяне има и серия от LED лампи за помещения, паркинги и улици, базирана на елементи, които снижават консумацията на ток и удължават времето за използване. На Есенния панаир е представена най-новата версия, която се очаква да влезе в производство до края на годината.
 
Към намаляване на разходите на пари и енергия са ориентирани и други 40 изделия, които правят своята премиера на българския пазар на ЕСЕН 2010. Един от примерите е пиролизен котел за икономично и екологично отопление на големи битови и индустриални помещения.
 
Новост са и строителни блокчета, плочи и подови замазки, направени от специален вид бетон с добавки. Материалът осигурява по-добра топлоизолация, безопасност, устойчивост и дългосрочни икономически ползи. Автоматична машина за производство на бетонни изделия със система за оцветяване също е с премиера на есенното изложение в Града под тепетата.
 
Сред новостите за българския пазар са и подземните контейнери за битови отпадъци. С тях не само се намаляват разходите за извозване на сметта и неприятните миризми, но се предотвратяват и поражения от вандали.
 
Снимка: fair.bg

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив