Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Предлагат увеличаване на времето за платено паркиране и две зони в София

Увеличаване на времето за платено паркиране от 8.00 до 20.00 ч. и обособяването на две зони с режим на платено паркиране ще бъдат предложени от Столичната община в проект за изменение на действащата в момента Наредба за организация на движение в София, съобщи БТА по информация от общината.

 
Предвижда се с изменение да се изравни времето за паркиране чрез предплащане и за "служебния абонамент". До момента "синята зона" беше от 8.30 до 18.30 ч., а "служебният абонамент" важеше от 8.30 до 19.30 ч. Ако Столичният общински съвет одобри предложението, времетраенето и на "служебния абонамент" ще бъде от 8.00 до 20.00 часа.
 
От общината предлагат да бъдат обособени две зони за платено паркиране в София - "синя" и "зелена".
 
"Синята зона" ще е с максимално време за паркиране до два часа и е оградена от булевардите "Сливница", "Васил Левски", "Ген. М. Д. Скобелев" и "Христо Ботев".
 
"Зелената зона" ще е над "синята" и е оградена от бул. "Княгиня Мария Луиза", ул. "Белоградчик", ул. "Веслец", ул. "Клокотница", ул. "Будапеща", ул. "Козлодуй", ул. "Константин Стоилов", бул. "Ген. Данаил Николаев", бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", бул. "Пенчо Славейков", бул. "Ген. Е. И. Тотлебен", бул. "Ген. М. Д. Скобелев", ул. "Опълченска" и в нея ще може да се паркира максимум четири часа.
 
 
Източник: investor.bg

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив