Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Пловдивски бизнесмени срещу хеликоптерната акция на НАП

Пловдивските бизнесмени Васил Караилански и Стефан Йосифов се възмутиха от внушението, което излъчва НАП към обществото, снимайки къщите на богатите хора от хеликоптер. Къщата на Йосифов попадна сред скандалните кадри заедно с антилопите и патетата в двора.

 
"Дружеството ни е на 22 години, а ние се занимаваме с частна дейност още от преди 10 ноември, обясниха засегнатите. В началото на 90-те бяхме в петролния бизнес, после построихме хотели в Слънчев бряг и Банско. Имаме също и строителна дейност. През 2009 година внесохме 680 000 лева данъци. Трябва ли да се чувстваме виновни, че можем да си позволим хубави къщи", попитаха Караилански и Йосифов.
 
Къщата на Стефан Йосифов е семейна, а не фирмена собственост и е построена преди 13 години. Екзотичните животни, които тичаха по двора, докато хеликоптера изпълняваше данъчната мисия над Пловдив, пък са му слабост. "Е, не ме е срам за това", възкликна съдружникът.
Къщата на Васил Караилански също не е фирмена, но тъй като все още не е завършена напълно, той не живее още в нея.
 
От фотосесията на НАП резултатът за нас е печален - хората се настройват срещу богатите, вместо да се питат какво да направят, че и те да живеят в хубави къщи, е заключението на бизнесмените.
 
Източник: Econ.bg

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив