Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Партия настоява за изграждане на стени по границата с Турция

Да бъдат изградени защитни съоръжения по българо-турската граница, които да спрат нарастващия брой нелегални емигранти, контрабанда и незаконен трафик искат от партия „Общество за нова България".

 
Призивът на партия дойде малко след като Гърция обяви, че планира построяването на стена по сухопътната граница с Турция.
 
„Допълнителен аргумент за нашата позиция е изграждането на стената по гръцкo-турската граница. Ако тя не бъде свързана с подобно съоръжение от българска страна, 259-километровата сухопътна граница на България ще се превърне във фуния за незаконен трафик на емигранти, наркотици, оръжие, терористи", се казва в декларация на партия „Общество за нова България", изпратена до редакцията на „Бургас инфо".
 
Според партията допълнителен повод за безпокойство дава случващото се в Северна Африка. „Политическата нестабилност в Египет и Тунис ще донесе нови вълни на нелегална емиграция и ще засили в пъти натиска върху границите на европейските страни", се казва още в становището на партията. 
 
Друг мотив, с който партия „Общество за нова България" подкрепя тезата си за изграждане на стена по българо-турската граница е епидемията от шап в Странджа.
„Европа има достатъчно вътрешни проблеми и за нас, като проевропейска политическа партия, тя трябва да се обърне навътре към себе си и да си даде време за разрешването им", завършва декларацията на партия „Общество за нова България". 
 
Източник: burgasinfo.com

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив