Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Отчуждават имоти за втора лента на пътя Стара Загора - Димитровград

 

В Министерството на регионалното развитие и благоустройството са осигурени средства за отчуждаването на имотите за изграждането на втора лента на пътя Стара Загора - Димитровград, до кръговото движение на автомагистрала Тракия. Това съобщи областният управител на Стара Загора Йордан Николов, след разговор с министър Росен Плевнелиев.
 
Предстои Агенция "Пътна инфраструктура" да изработи парцеларния план, който ще бъде одобрен от МРРБ. Агенцията ще изготви оценките за отчуждаване на около 22 дка частни имоти, които се намират по пътя на трасето, което обхваща общо близо 200 дка земи, съобщиха от областната администрация.
 
Областният управител ще стартира процедурата за отчуждаване на имотите. Изграждането на втората лента ще започне през следващата година, съобщи Йордан Николов, който присъства днес на обявяването на тръжната процедура на лот 1 на магистрала „Марица" в МРРБ.
 
През юни 2013 година автомагистрала "Марица" трябва да е готова, обяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев.
 
Източник: econ.bg

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив