Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Отлагат отварянето на Мол Плевен за 2012

Откриването на Мол Плевен беше отложено за пролетта на 2012 г. по инициатива на основния наемател в проекта – хипермаркет Карфур, съобщават от компанията инвеститор Аладин ЕООД.

 
Инвеститорът се съобрази с изискванията на наемателя и подписа анекс към договора си, според който Мол Плевен ще отвори врати за клиенти след една година, казват от компанията.
 
Плановете бяха търговският център да отвори през март тази година.
 
“Плевен винаги е бил част от плановете ни за експанзия в България и тук Карфур ще отвори магазин в различен формат от вече познатите в останалите градове“, заяви Кристиан Шарита, новият изпълнителен директор на "Карфур България".
 
„Изчаквахме подемът на икономиката в страната да стане факт, за да сме сигурни, че това начинание ще бъде успешно както за Карфур, така и за Мол Плевен.“
 
Към момента на публикуване от компанията не бяха на разположение, за да предоставят данни относно дела на отдадени площи в проекта.
 
Мол Плевен е разположен на пет нива, които включват два подземни паркинг етажа и три надземни нива. Общата застроена площ на мола е над 47 хил. кв. м.
 
Реализацията на проекта започна още преди няколко години, като първоначалните планове предвиждаха той да бъдеотворен през април 2010 г. Инвестицията в него бе 80 млн. евро.
 
Източник: Investor.bg

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив