Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Отлагат изслушването за имотите на Цветанов

Според председателя на комисията за борба с корупцията Валентин Николов Димо Гяуров, Бойко Великов и Камен Костадинов нарочно бойкотират днешното заседание, на което трябва да бъде изслушан председателя на НАП Красимир Стефанов по казуса за имотите на Цветан Цветанов, съобщава Dnes.bg.

 
Самият Стефанов посочи, че днес, след четиримесечен труд на агенцията, ще представи доклада си за имотното състояние на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.
 
Димо Гяуров от „Синята коалиция” обаче пратил писмо на председателя на комисията Николов, в което моли за отлагане на заседанието, защото имал важна командировка. За същото настояли и Великов и Костадинов.
 
Депутатите искали, преди да изслушат Красимир Стефанов, да се запознаят с неговия доклад. А такъв още не е постъпил в Народното събрание.
 
„Не мога да разбера защо се правят опити да бъде провалено заседанието на комисията”, възмути се в парламента Валентин Николов.
 
Все пак той увери, че дори да няма кворум, срещата с Красимир Стефанов ще се проведе. Нещо повече – щяла да бъде публична. „Екипът на НАП, който е около 10 души, ще даде възможност на журналистите да зададат своите въпроси”, допълни той.
 
Николов изрази учудване защо точно народните представители, които най-силно настоявали за по-бързо приключване на проверката на имотите на Цветан Цветанов, днес се отказват от заседанието.
 
„Не знам колко страници е докладът, но ако днес отложим заседанието, ще имаме възможност да се запознаем с резултатите след 10 дни”, аргументира своята прибързаност шефът на комисията по корупция.
 
Източник: investor.bg

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив