Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Откриват пунктове за непреброените в София

Във всеки един от столичните райони в събота, неделя и понеделник ще работи стационарен преброителен пункт, съобщи Столичната община.

 
Пунктовете се разкриват за улеснение на гражданите, които поради отсъствие от домовете си, или по други причини, не са се срещнали с преброителите и не са преброени.
 
Преброителните пунктове ще работят в Районните преброителни комисии в София и в сградата на Националния статистически институт от 10.00 до 20.00 ч. В тях служители на НСИ и ТСБ ще извършват преброяване с книжна карта, посочва БТА. 
 
Преброилите се по интернет, които не са предали десетцифрения код, могат на имейл: рrebroyavane2011@nsi.bg. да изпратят следната информация от електронното преброяване - адрес, посочен в електронната карта при преброяването по интернет и десетцифров уникален код. 
 
Продължава да работи подпомагащият център на "Преброяване 2011". До 28 февруари от 8.00 до 20.00 ч. на тел. 0700 16 310 хората могат да задават своите въпроси, свързани с преброяването и стационарните преброителни центрове.
 
Източник: sofia.dir.bg

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив