Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Оставаме №1 за руснаците за покупка на имот

България не изпусна лидерското място в интереса на руснаците за покупка на имот за граница и през ноември, сочи проучване на сайта Prian.ru, цитирано от в. Монитор. От септември обаче се наблюдава известен спад от 17.59 на 16.78 процента.

 
Според експертите на имотния портал братушките вече по-малко се интересували от курортните дестинации, каквато е и нашата страна. По тази причина най-вероятно за първи път в историята на рейтинга в първата десетка попадна и балтийската държава Естония.
 
Независимо от спада на процентите на България преднината й пред втората страна в класацията - Германия, продължава да се увеличава и вече е над 3 на сто. 
 
Към лидерите се присламчва и Испания, единствената курортна държава, която през ноември бележи ръст в интереса на руснаците към покупка на имот зад граница.
 
В страни, предлагащи традиционно имоти край топли морета - Черна гора, Турция, Франция, Тайланд, Гърция, Хърватия и Доминиканската република, отчитат спад в рейтинга на Prian.ru. 
 
Eдинственото изключение е Египет, заемащ 13-о място с 2.29% в предпочитанията на руснаците. 
 
От сайта обаче предричат в най-скоро време рейтингът на арабската страна да падне заради съобщенията в медиите за поява на акули човекоядци край морските й курорти.
 
Източник: profit.bg

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив