Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Нова мода - ремонтирайте през зимата

Зимата е време за ремонт и строителство, твърдят противно на общоприетото схващане строителни фирми. Основните им аргументи са, че сега цената е драстично по-ниска, продиктувана от общия спад на работата в бранша. А строителната услуга ще бъде свършена значително по-бързо, защото през студеното време тя е търсена от единици, а не от хиляди, както е в топлото.

 
През зимата клиентът плаща около 20% по-малко, отколкото през лятото, конкретизира Михаил Иванов, собственик на пловдивската строителна компания. Тъй като клиентът не търси за различните дейности различни майстори, от това печели краен продукт с няколко пъти съкратен срок. По този начин един основен ремонт на жилище може да приключи за 2 седмици, а не за 2 месеца. А едно „освежаване” на дома може да стане и през почивните дни /при денонощна работа/, когато човек отива на ски уикенд, например, смята Иванов.
 
Той категорично подчертава, че ниските температури въобще не влияят на качеството на изпълнение. Особено при ремонти на затворени помещения, които могат да бъдат отоплени. Единствено през зимния сезон съхненето е по-бавно. Ако през лятото при 35 градуса една шпаклована стая съхне за ден-два, то през зимата с печка или калорифер, които дърпат влагата, съхне за 3 дни. За всички останали процеси при стандартен ремонт – като ВиК, поставяне на дограма, теракот, санитария и др. няма значение дали е топло или студено.
 
Източник: darikfinance.bg

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив