Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Направиха виртуална карта на дупките във Варна

Първата виртуална карта на дупките във Варна вече е готова и функционира. Дупките са нанесени на точен адрес в карта на Google. Към повечето кратери има приложена и снимка.

 
 
До момента върху картата има нанесени над 10 трапа, главно в района на “Чаталджа” и Спортна зала. Всеки гражданин може да подаде своя сигнал и да прати снимка на автора на проекта, оставяйки коментар с точното местоположение на забелязаната от него дупка.
 
Междувременно в социалната мрежа Facebook отново ескалира недоволството срещу кмета Кирил Йорданов. Нова група зове за протест срещу дупките във Варна. Само за седмица каузата е събрала близо 900 недоволни от местната власт граждани, които са готови да излязат на нов протест срещу дупките пред сградата на общината в морския град.
 
Организаторите на протеста смятат, че “Община Варна дава много пари за пътища, които се изразходват некадърно”. Освен това липсвал контрол на изпълнението на възложените от местната власт инфраструктурни поръчки.
 
“Качеството на "новия" асфалт е умишлено занижено. За да можем всяка година да кърпим. Договорите, сключени с фирмите изпълнители, са абсурдни. Те целят ограбването на нашите данъци и чупенето на автомобилите ни”, смятат още организаторите на протеста.
 
Източник: varnanews.com

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив