Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Най-странните имоти на пазара през 2010 година

Порталът на недвижими имоти Realtor.com, съвместно с консултантските къщи  Sotheby's International и Coldwell Banker определиха най-нестандартните имоти на пазара за изминалата година.

Номер 1 сред предложенията е бивш склад за ядрени ракети, който представлява подземен бункер.
 
След нужната реконструкция, помещението прилича на тадиционно жилище, с тази разлика, че се намира под земята в по-голямата си част, а наземната не се различава по-нищо от традиционна хижа.
 
Имотът е много подходящ за хора, които си падат по филми с Джейм Бонд или обичат нетрадиционни изживявания, коментират брокери. Цената му е 2,3 милиона долара. 
 
Номер 2 е не по-малко странната пещера в Моктесума каньон. Пространството в скалите е превърнато в къща с три спални. Жилището разполага с колектори за слънчева енергия, но няма вода. Друг минус е, че от време на мреме трябва да се почиства от дребни камъчета, изпаднали от тавана. Продава се за 675 хиляди долара.
 
На края, но не и по важност е диско къща в Лос Анджелис. Къщата изглежда съвсем обикновено от вън, но в нея е разположена мегадискотека със специално удебелени стени и отделен вход за парти помещението. Обурудвано е с модерна озвъчителна и осветителна система. Общата цена е 28,5 милиона долара.
 
  

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив