Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Най-скъпият дом в Русия

Търси се купувач за най-скъпия дом в Русия. Луксозната къща се намира край Москва и струва 57 млн. долара, съобщава БНТ.

 
Какво я прави по-скъпа дори от най-скъпото имение в Съединените щати? В Русия може да има десетки милиардери и стотици милионери, но един дом в луксозното московско предградие "Рубльовка" още търси купувач.
 
Всъщност става въпрос за цяло имение - къща от 1000 квадрата с няколко допълнителни постройки - спортна зала с басейн, две къщи за гости, къща за приеми, отделен дом за прислугата и паркинг за 20 автомобила. Общата застроена площ е 10 000 кв. метра.
 
Имението е ново, построено преди 3 години. Тогава цената му е била 100 млн. долара, но заради кризата сега тя е свалена почти двойно до 57 млн. И така обаче руското имение е по-скъпо от най-скъпия дом, продаден тази година в Съединените щати - частен палат в Лос Анжелис на стойност 50 млн. долара.
 
Брокери обясняват цената на руския имот не само с традиционно високите цени в Москва, но и с това, че домът се намира в най-престижния район. В селцето "Рубльовка" къщи имат почти всички руски богаташи. Там са и резиденциите на руския президент и премиер.
 
Източник: profit.bg

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив