Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

НАП ускорила проверката за имотното състояние на Цветанов

Няма забавяне при проверката на НАП за имотното състояние на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов и управляващите не оказват натиск върху нея.

 
Идния четвъртък резултатите й ще бъдат съобщени на заседание на парламентарната комисия за борба с корупцията, съобщи пред журналисти в парламента изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов.
 
Той се срещна с депутата на левицата Антон Кутев, който по-рано днес заяви, че проверката на НАП се дължи на неспособността на "институциите вече четири месеца да измислят начин да прикрият корупция по високите етажи на властта".
 
Няколко часа след това изказване Красимир Стефанов дойде в парламента, за да разговаря с депутата от левицата.
 
Стефанов обясни, че е бил помолен от премиера Бойко Борисов да разговаря с Кутев, тъй като през миналата седмица министър-председателят обеща във времето за парламентарен контрол данните от проверката на НАП да бъдат ясни днес, предаде БТА.
 
Проверка на имотното състояние по принцип отнема около 4-6 месеца, но заради големия политически и медиен натиск направихме всичко възможно да работим по-бързо, каза пред журналисти изпълнителният директор на НАП.
 
Източник: econ.bg

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив