Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Мистериозни почуквания тревожат жителите на пернишки блок

 

Жилищен блок в центъра на Перник не спи заради странни звуци. Ритмични почуквания по стените държат будни обитателите във вх. Б на бл. 63 на улица "Кракра", пише Градски вестник.
 
Отмереното чукане от по 3 удара, после пауза и пак отново се чувало ако не всяка вечер, то през вечер.
Натрапчивият шум започнал преди повече от два месеца, твърди Бояна Григорова.
 
Първо почукванията идвали на стената между кухните и спалните във входа, после същите удари започнали да се чуват на стената на спалнята, която се намира в съседство със спалнята на съседите от другия вход.
 
Тропането се появявало вечер, обикновено около 22.30 часа. Преди няколко вечери продължило 15 минути на интервали- от 22.15 до 22.30 часа.
 
Озадачени сме и нямаме обяснение, разказва Бояна. Тя ходила при съседите си под тях. Там живеели трима мъже- бекяри. Единият от тях бил инженер, но и той нямал приемливо обяснение.
 
Входните врати на блока се заключват, мазетата отдавна са разбити, не се ползват, но и не е възможно някой да влиза там, твърдят хората.
 
Още едно необяснимо явление държало обитателите на сградата в шах. Имаме южен прозорец, на който забелязахме разположени една до друга две окръжности. Толкова правилни- все едно са начертани с пергел. 
 
Гледката наподобява изпотено стъкло, разказва жената. После през 1-2 дни започнал да се появява пък по един кръг в ниската част на стъклото, който изчезвал на залез слънце.
 
За разлика от почукванията, хората наблюдавали зрителната загадка само денем.
 
Източник: zapernik.com

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив