Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Министерството на икономиката дава 10 милиона лева за офиси

Министерството на икономиката, енергетиката и туризма (МИЕТ) и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) обявиха старт на какдидатстването по ОП "Конкурентноспособност", информираха от пресцентъра на МИЕТ.

 
Ще се събират проектни предложения за създаване на нови и укрепване на съществуващи офиси за технологичен трансфер. Безвъзмездната финансова помощ  е 9 779 150 лева. 
 
Основна цел на процедурата е да насърчи трансфера на ново знание и технологии от научно-изследователските организации към предприятията за тяхното конкурентно и устойчиво развитие.
 
Проектни предложения могат да се подават във всички по-големи градове в страната. Кандидатстването  ще премине през няколко кръга като първият е с краен срок 16 март.
 
Пълният пакет документи, както и Насоките за кандидатстване по процедурата, са публикувани на следните интернет адреси: www.opcompetitiveness.bg и www.ibsme.org, www.eufunds.bg.
 
Това е петата по ред процедура по ОП „Конкурентоспособност”, обявена от началото на тази година.
 
Вече започна набирането на проектни предложения за развитие на технологични центрове, за разработване на иновации от стартиращи предприятия, за технологична модернизация на малки и средни предприятия и за подкрепа при внедряване в производството на иновативни продукти, процеси и услуги.

Коментара : (1)

Добави коментар
margaritaЯну 14, 2011     (0)

шибаното правителство не дава лев за лекарства..ама за простотии има..боклуци големи!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив