Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Манастирски ливади сред най-предпочитаните квартали в София

Подценяваният през последните две години столичен квартал „Манастирски ливади" е на път да излезе печеливш от кризата, се казва в анализ на имотната компания Адрес.

 
Заради масовото застрояване и липсата на инфраструктура, имотите в квартала изгубиха голям процент от цената си още в края на 2008-ма година. От няколко месеца обаче районът се радва на възраждащ се интерес, който се дължи на комбинацията между добра локация в близост до планината и ниски цени.
 
„Много голям процент от купувачите (около 37%) държат на всяка цена да живеят в някои от южните райони, а повечето от тях разполагат с ограничен бюджет и покупка в „Иван Вазов" или „Белите брези" е на практика невъзможна. Така при новите ниски цени съотношението качество-цена в „Манастирски ливади" се оказва наистина добро", разказва Цветелина Тасева, изпълнителен директор на Адрес. „Хората са чували, че в този квартал се живее с джип и гумени ботуши, но с изненада откриват, че за последните две години ситуацията се е променила", допълва Тасева.
 
Източник: profit.bg
Снимка: bgmaps.com

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив