Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Магазини, заведения и тоалетна на търг в Бургас

14 търговски обекта,  сред които магазини, едно кафене и една обществена тоалетна ще бъдат отдадени под наем на търг организиран от „Бургаски пазари" ЕООД.

 
Търговете са публични и ще се проведат с явно наддаване, а обектите ще бъдат отдадени за срок от три години.
 
Четири от магазините се намират на Централен пазар „Краснодар". Три са за продажба на хранителни стоки на дребно и един за продажба на риба.  Те са с площ около 30 кв.м. и са с начална тръжна месечна наемна цена от 750 и 550 лв. с ДДС.
 
Кафе-аперитивът, който  ще бъде пуснат на търг също се намира на пазар „Краснодар". Той е с площ от 115 кв.м. и е с тръжна наемна месечна цена от 1000 лв. с ДДС, а началната стъпка за наддаване е 55 лв.
 
Отдават се още и три магазина на „Славейковото пазарче", като наемната им цена е около 310 лв. с ДДС. Един от тях е за плод и зеленчук, вторият е за хранителни стоки.
 
На районен пазар „Младост" ще бъдат отдадени под наем 5 търговски обекта, сред които четири магазина  и една тоалетна. Тя е с площ 49 кв.м. и е с начален месечен наем от 60 лв. без ДДС и стъпка за наддаване 6 лв.
 
Търговете ще се проведат на 30 март от 10:00 ч. в управлението на „Бургаски пазари" ЕООД. Цената на тръжната документация е 40 лв., а заявления за участие могат да се подават до 16:00 ч. на 29 март в деловодството на „Бургаски пазари" ЕООД.
 
Източник: burgasinfo.com

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив