Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

МРРБ ще предостави 10% национално съфинансиране за проектни предложения по програма INTERREG IVC

15 % съфинансиране трябва да осигурят българските партньори в одобрените за финансиране проекти в четвъртата покана за проектни предложения по програма INTERREG IVC, информират от Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

 
Съфинансиране в размер на 10% от бюджета им ще бъде предоставено от МРРБ, а те следва да предвидят 5 % собствен принос с публични средства.
 
След подписването на Споразумението за партньорство между проектните партньори и на договора за финансиране между Съвместния технически секретариат на програмата и Водещия партньор, ще бъде сключен договор за предоставяне на средства за национално съфинансиране между министъра на регионалното развитие и благоустройството или упълномощено от него лице и българския партньор по проекта.
 
Четвъртата покана за проектни предложения по програма INTERREG IVC беше отворена на 1 декември 2010 г. и е с краен срок за кандидатстване 1 април 2011 г. Комитетът за наблюдение на програмата ще одобри проектите в края на 2011 г., а договорите за финансиране ще бъдат сключени в началото на 2012 г.

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив