Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

МРРБ връчи най-високото отличие на бургаските европроекти

Министерството на регионалното развитие и благоустройството връчи на Община Бургас най-престижното отличие - "Най-активна община по Оперативна програма "Регионално развитие" 2007-2013 на официалната годишна конференция за представяне напредъка по изпълнение на програмата.

 
Морската община бе удостоена и с втора грамота за най-добро изпълнение на реализираните проекти по ОП "Регионално развитие".
 
Грамотите бяха присъдени, както за изпълнените, така и за спечелените проекти по програмата. Успешно реализираните от Община Бургас проекти са реконструкция на общински път Минерални бани - Банево - Изворище и ремонт и модернизиране на 6 бургаски училища и 1 детска градина.

Пред финализиране са други 2 проекта - укрепване на свлачището под Летния театър и реконструкция на Младежки културен център, Морско Казино и открита сцена "Охлюва".
 
В Бургас в момента текат строителните дейности по благоустрояване на Централна градска част и Морската градина и модернизиране на градския транспорт.
 
Предстои оформянето на проекта за ремонт на Мостика и реконструкция и адаптация на културно-истореското наследство на о-в Св. Анатасия.
 
Спечелените от Община Бургас европейски средства само от проектите по ОП "Регионално развитие" са на обща стойност 158 млн. лв.
 
Миналата година МРРБ отново даде най-висока оценка на Бургаската община сред 16 други български общини.
 
Източник: burgas.bg

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив