Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Костадин Костадинов: Ще протестираме, ако се въведе такса електромер и водомер

Най-късно до средата на февруари ВМРО ще организира протест, ако не получи отговор от председателя на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране на въпросите, които организацията е поставила във връзка с въвеждането на такса електромер и водомер.


Това заяви за радио „Фокус” заместник-председателят на ВМРО Костадин Костадинов. По думите му, ако ДКЕВР допусне въвеждането на такса електромер и водомер, може би по-нататък трябва да очакваме и такса телевизор или такса влизане в магазин.

Костадинов е категоричен, че ако това се случи ВМРО има готовност да организира протести и то не пред енергийните компании, а пред ДКЕВР.
 
„По принцип по закон от ДКЕВР имат време до средата на годината, имат право да преценят ще скача ли цената на тока, а това е другото което искат, ще се въведат ли тези промени, няма ли да се променят и т.н. Време има, ние сме заявили вече нашата позиция, така че чакаме отговор. Силно се надяваме да не се наложи да протестираме, но ако се наложи ще протестираме и то ще протестираме много радикално”. 
 
Според допитване на ВМРО само 1 - 2% от хората одобряват въвеждането на такса водомер и електромер, уточни заместник-председателя на ВМРО Костадин Костадинов. 
 
Източник: focus-radio.net

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив