Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Как да се преброим по интернет?

На 1 февруари ще стартира националното преброяване по Интернет. В сравнение със стандартното преброяване, при което преброител посещава дома ви и ви разпитва, електронното има някои предимства:

 
Имате възможност да прекъснете и да продължите на следващия ден. Пестите от личното си време. Само ще предадете своя код на преброителя, който ще позвъни на Вашата врата, и външен човек няма да влиза в жилището Ви. Ще спестим хартия и ще спасим живота на много дървета. Ще улесним и ускорим въвеждането на данните от преброяването. 
 
С една регистрация можете да преброите само едно жилище и лицата, които живеят в него. Ако искате да преброите и друго жилище и лицата, които живеят в него (например на родителите си), трябва да направите нова регистрация с личните данни на едно от лицата, които ще преброите.

В удобно за Вас време от 00.00 ч. на 1 февруари до 24.00 ч. на 9 февруари 2011 г. можете да се преброите по интернет чрез няколко лесни стъпки:
 
Влезте на адрес http://www.nsi.bg. Вдясно на екрана ще видите логото на "Преброяване 2011". Там е входът към електронното преброяване.
 
Регистрирайте се с ЕГН и валиден е-mail адрес. Попълнете преброителната карта, като въведете коректна информация за себе си, своето домакинство и за жилищните ви условия.
 
След успешно попълване на преброителната карта ще получите уникален код на своя е-mail.
Запишете си този код и го предайте на преброителя, който ще посети дома ви след 10-и февруари.
 
Източник: zapernik.com

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив