Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Инвеститорите в Сердика Център: Условията в България са добри

Като добри определиха условията за бизнес в България инвеститорите в открития преди няколко месеца в София "Сердика Център", пише europe-re.com.

 
В проекта бяха вложени около 160 милиона, които бяха разпределени съответно, 65% "Sparkassen Immobilien АG" (Виена) и 35% "ЕCE Projektmanagement" (Хамбург).
 
Сега инвеститорите са осигурили 10-годишен кредит в размер на 70 милиона евро от "Bank Austria".
 
Изпълнителният директор на "ЕCE Projektmanagement" Александър Ото изрази задоволството си от реализирането на проекта и определи ставащото на пазара за недвижими имоти в България като положителен знак.
 
Председателят на другия инвеститор "Sparkassen Immobilien АG" Ернст Вейдовски също посочи Сердика Център като успешна инвестиция и подчерта, че особено в трудни времена важни са добрите инвестиционни решения.
 
"Като се има предвид настоящата икономическа обстановка, проекти като "Сердика Център" са важни стимули за местната икономика. Високото качество на проекта и професионализмът на нашите партньори ни убеди да вземем решението за финансиране", каза председателят на отдел корпоративно и инвестиционно банкиране в "Bank Austria" Хелмут Бернкопф.
 
Според данните броят на посетителите в "Сердика Център" бележи 20% ръст, спрямо юли, а заетостта на търговските площи е 99%.
 
"Сердика Център" е четвъртият мол в София след "София мол", "Сити център София" и "Скай сити".
 
Снимка: serdikacenter.bg

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив