Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Изпълнява се трети етап от строителството на Десен перловски канализационен колектор

Кметът на София Йорданка Фандъкова провери изграждането на един от главните канализационни колектори - Десен перловски колектор и съпътстваща инфраструктура, който е част от „Интегриран проект за водния сектор на София”, финансиран по програма ИСПА, съобщават от Столична община.

 
Завършено е строителството на първи и втори етап от обекта. В момента се изгражда трети. Крайният срок за изпълнение на строителството на целия обект е 23.05.2011 г. След завършване на изграждането на канализацията ще бъде изграден цяло нов бул.”П. Ю. Тодоров” в този участък, посочи кметът на София Йорданка Фандъкова. 
 
За строителството на десния перловски колектор, с обща дължина 2915 м, е издадено и влязло в сила разрешение за строеж № Б-380/07.10.2008 г. Строително монтажните работи започнаха 07.04.2010 г. 
 
Десен перловски колектор отводнява местност „Манастирски ливади - изток”. Изграждането му ще подобри състоянието на каналната мрежа на районите, през които преминава – кв. „Иван Вазов”, ж.к.„Стрелбище”, кв. „Гоце Делчев”.
 
Трасето на колектора започва от заустване в съществуващ колектор Ф1000 на ул. „Петко Каравелов” (при ул. „Забърде”), по ул. „Петко Каравелов” до ул. „Бяла Черква”, по ул. „Бяла Черква”, по ул. „Петко Тодоров”, по бул. „Гоце Делчев”, по ул. „Костенски водопад” и по бул. „Тодор Каблешков” до бул. „България”. 

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив