Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Избират фирма за обновяването на Античния стадион в Пловдив

Стартирана е процедурата по избор на изпълнител за възлагане на строителните и консервационни дейности по проекта за обновяване на Римския стадион в Пловдив, съобщи областният управител инж. Иван Тотев. Той уточни, че това е най-сериозното възлагане по този проект.

 
Продажбата на тръжните документи започна днес и ще продължи до 10-ти март, включително. Кандидатите могат да подават оферти до 17-ти март, а ден по-късно - на 18-ти март, офертите ще бъдат отворени.
 
Проектът "Античният стадион на Филипопол - опазване, рехабилитация и градско обновяване" се осъществява с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство.

Реализацията му е от изключителна важност за Пловдив, тъй като ще се промени изцяло визията на централна част на града. Античният стадион е пресечна точка на всички културни коридори в Пловдив.

Този проект е част от една дългосрочна стратегия за популяризиране на града като притегателно място за посетители и център на културно-историческия туризъм в България, категоричен е областният управител инж. Иван Тотев.
 
Източник: Plovdiv24.bg

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив