Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

И Сливен ще има мол

На ключово за Сливен място - на улица "Цар Освободител", в непосредствена близост с централния градски площад, сградата на общината, църквата, градската градина и изложбената галерия преди дни започна изграждането на търговски център.

 
Разрешението за строеж на сградата е от 22 декември 2010 г. и влезе в сила от 6 януари 2011 г. Инвеститор е "Евротекстил" ЕООД – Сливен. 
 
Сградата е предназначена за неголям търговски център със супермаркет, детски кът и заведения за бързо хранене на обща площ 4200 кв.м. Концепцията за търговския център е подчинена на съществуващата градоустройствена идея за създаване на естествено продължение на пешеходната улица с рамка от обекти за обществено обслужване по улица "Цар Освободител" към покрития пазар в дъното на централната зона. 
 
Разположена в края на пешеходната зона на Сливен, сградата на търговския център се възприема отдалече. Светлините от магазините, рекламите, движещите се ескалатори с посетители и панорамният асансьор създават един динамичен образ, който участва активно в перспективата на градското пространство, казват проектантите от "Студио 17,5 - M".
 
Общата търговска площ за отдаване под наем е около 3000 кв.м. На първия и втория етаж са разположени различни по големина магазини. Приземният етаж с площ 1136 кв.м е предвиден главно за нуждите на супермаркет и технически помещения. На покрива е предвидено монтиране на техническо оборудване за климатичните инсталации и дизел агрегат.
 
Източник: stroitelstvo.info

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив