Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

И Пловдив в класацията с най-луксозни имоти

Пловдив също се включи в класацията на градовете, в които могат да се купят луксозни имоти. 850 000 EUR иска собственикът на жилище от 580 кв.м в центъра на Града на тепетата. В имота има възможност за изграждане на собствен басейн.

 
Класацията на най-елитните имоти се оглавява от София, посочват от сайта imot.bg. В центъра на столицата може да се купи къща-паметник на културата за сумата от 2 800 000 EUR. Пететажната сграда е напълно реновирана и е подходяща за банков офис, хотел или клиника. Тези, които желаят да разполагат с имот на бул. „Цар Освободител" в близост до Орлов мост, ще трябва да платят 900 000 EUR за многостайно жилище с площ 240 кв.м.
 
1. Център (София) - 2 800 000 EUR
Напълно реновирана сграда - паметник на културата с разгъната застроена площ от 1090 кв. м. Три етажа са със статут офиси, а останалите два са жилищни. Имотът е подходящ за банков офис, хотел или клиника. Последният етаж е пентхауз - студио с големи прозорци-стени и два панорамни балкона.
 
2. Център (София) - 900 000 EUR
Многостаен апартамент на бул. „Цар Освободител" в частта между Софийския университет и Орлов мост. Жилището е с големина 240 кв. м. Има изглед към Витоша и паметника на Съветската армия. Апартаментът е подходящ както за живеене, така и за офис.
 
3. Център (Пловдив) - 850 000
Многостаен апартамент с площ 580 кв. м в близост до Новотела. Има възможност за изграждане на собствен басейн на покрива. Стените са рисувани на ръка, а стълбите са от махагон. Обзавеждане по лиценз от Виена.
 
4. Лозенец (София) - 850 000 EUR
Бутиков апартамент в сграда построена през 2007 г. Разгънатата застроена площ на имота е 220 кв. м. Бутиково обзавеждане изработено по поръчка от The Wood Alchemist. В стаята за дрехи, антрето и хола - боазери в стил Луи 16 от масивна дървесина от липа, лакирана с античен лак.
 
5. Оборище (София) - 800 000 EUR
Триетажна къща в центъра на столицата с площ 501 кв. м. Имотът е напълно реновиран и е подходящ за живеене, представителство, заведение, детска градина, офис сграда. Височината на помещенията са 3.15 м.
 
6. Изток (София) - 720 000 EUR
Мезонет на три нива с площ 390 кв. м в близост до парк-хотел „Москва". На първото ниво са разположени три големи спални с две луксозно обзаведени бани. Сградата е с рецепция, охрана и видеонаблюдение.
 
7. Морска градина (Варна) - 750 000 EUR
Четиристайният апартамент се намира в луксозна нова постройка в непосредствена близост до морския бряг. Сградата е с модерен дизайн и разполага с облагороден парк с беседки и красива растителност.
 
8. Бояна (София) - 700 000 EUR
Триетажна къща с площ 614 кв. м и двор към нея от 670 кв. м. Имотът е с фитнес и сауна. Изглед към Витоша. На третия етаж има зимна градина. Четирите спални, към всяка от които има гардеробиерна, са разположени на втория етаж.
 
9. Медицинска академия (София) - 700 000 EUR
Мезонет на две нива в луксозна сграда. Имотът има вътрешна топло- и шумоизолация. В цената е включено и поръчково обзавеждане на гардероби и кухненска мебел. Панорамен изглед към Витоша и центъра на София.
 
10. Център (София) - 700 000 EUR
Многостаен апартамент с лице към бул. „Цар Освободител". Площта на имота е 280 кв. м. Разполага със шест стаи.
 
* При класирането е отчетен не само фактор цена, но и местоположение, близост до национално исторически и културни забележителности, степен на обзавеждане, екстри (джакузи, басейн, луксозни общи части, жива охрана)
 
Източник: profit.bg

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив