Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Започват търгове за отдаване под наем на бургаските плажове

Търг за отдаване под наем на морските плажове на територията на област Бургас ще се проведе на 16 март 2011 годин, предаде радио "Фокус" Бургас.

 
Търгът с тайно наддаване се организира съгласно заповед на Министерство на Регионалното Развитие и Благоустройство (МРРБ).
 
Плажовете, които ще бъдат отдадени под наем са морски плаж " Поморие" на територията на община Поморие, плаж" Сарафово- юг", морски плаж " Бургас- централен", плаж" Крайморие- север" и "Крайморие-юг", морски плаж "Алепу" на територията на община Созопол, морски плаж къмпинг " Делфин" в община Царево.
 
Наемът се заплаща еднократно годишно за 2011 година към момента на сключване на договора за наем. За всяка следваща година -до 15 февруари на текущата година. Срокът на наемното правоотношение е до 31 декември 2015 година.
 
Депозитът за участие в търга е 50% от началната тръжна цена, преведен на депозитна сметка на Областна администрация- Бургас. Цената на тръжната документация е 400 лева с включен ДДС.
 
Тръжната документация може да бъде получена в деловодството в сграда на Областна администрация от датата на публикуване на обявата за търга до изтичане срока за подаване на заявления за участие срещу представен банков документ за платена цена. Огледът на обектите е свободен.
 
В търговете могат да участват всички физически и юридически лица, имащи право да упражняват търговска дейност и отговарящи на изискванията, описани в тръжната документация.
 
 
Източник: burgasinfo.com

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив