Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Започва Московското инвестиционно изложение за имоти в чужбина

На 1 и 2 октомври в Москва ще се проведе седмото поред специализирано инвестиционно изложение, на което специално място се отделя на възможностите за придобиване на недвижимост в България.

 
Основната концепция на изложението Moscow International Investment Show е да представи на руските клиенти възможностите за инвестиции в имоти зад граница. Тук може да се получи информация за състоянието на пазарите в повечето интересни за руските инвестиции страни, да се проучат проекти,които търсят съинвеститори с по-малки суми не само в имоти, но и за инвестиране в акции.

По време на изложението могат и да се сключат предварителни договори за покупко-продажба на недвижими имоти, само по проспекти и предоставена информация. В рамките на изложението ще се проведе и Седми салон на българските недвижими имоти. На него потенциалните руски инвеститори ще получат директен контакт със строителни и инвестиционни компании от България.

На Салона ще има 50 изложителя - застъпени са морските и зимни курорти на страната, балнеолечебните центрове,голф-курортите, търговски площи и инвестиционни проекти в София. Сред участниците са известни имена от бранша като "Адрес","Феър плей АДСИЦ","Ви Ем Джи Партнерс","Форт Нокс","Дрийм Хоум" и други.

Организаторите на изложението изнесоха информация, че през последните няколко години повечето от участниците са неизменни.Това потвърждава ползата от срещите и контактите за бизнеса, а и посетителите всяка година са повече.

Очакванията и тази година за делова активност и полза от изложението са големи.
 
Източник: imoti.net
 
Снимка: investshow.ru

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив