Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Един месец предсрочно е приключен петият етап от строителството на Лот 4 на АМ Тракия

Един месец предсрочно е приключен петият етап от строителството на Лот 4 на АМ „Тракия”. Това стана ясно на днешната работна среща в Областно пътно управление – Ямбол, съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ).

 
Следващият, шести етап от изграждането на обекта, ще бъде приключен по график до 5 юли т.г. Повод за срещата с екипа е обсъждане напредъка по изпълнението на проекта и текущите проблеми при изпълнението.
 
Божидар Йотов, председател на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура” заяви, че ще бъде безкомпромисен по отношение оказването на контрол по спазването на календарния график и качественото изпълнение на проекта.
 
Инж. Лазар Лазаров – член на УС на АПИ, коментира въпроси по техническото изпълнение на проекта с представителите на сдруженията, изпълняващи строителството, строителския и авторския надзор.
 
В хода на дискусията бе докладвано изпълнението на строителството на участъка от автомагистралата. Дадена бе добра оценка за работата на Екипа за регионален мониторинг за ЛОТ 4 на АМ „Тракия” – участък Ямбол – Карнобат.
 
В срещата участваха представители на Сдружение „Тракия ІV” ДЗЗД – изпълнител на строителството на обекта, представители на „План инвест – Пловдивинвест – ЛОТ 4” ДЗЗД – изпълнител на строителния надзор, представители на „Виа план” ЕООД и „Илия Бурда” ЕООД – изпълнители на авторски надзор на обекта, членовете на утвърдения от АПИ Екип за подготовка и управление на проект „Допълнително проектиране и строителство на АМ „Тракия „Оризово – Бургас”. 
 
Източник: focus-news.net

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив