Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Добрият външен вид продава дома

Приведете дома си в добър външен вид, ако искате да го продадете по-лесно. Това съветват 45% от анкетираните в проучване на британската Национална агенция на брокерите на имоти. 

 

Това е най-добрият и лесен начин да завършите успешно евентуална бъдеща продажба. Именно добрият външен вид обаче често се пренебрегва от продавачите и става причина за множество провалени сделки.
 
Реалната цена е вторият фактор, които може да привлече или отблъсне купувачите. Ако пренебрегнете този фактор, шансът да се провалите е голям.
 
Енергийна ефективност. Това е третото нещо, с което трябва да се съобразите, когато продавате недвижим имот. Има лесни начини, с които можете да направите дома си по-енергийно ефективен в периода преди продажбата.
 
Подходящ брокер е поредната важна крачка към успешната продажба. Може да имате чудесен имот и да го предлагате на примамлива цена, но ако брокерът ви не струва, проваляте всичко. От Асоциацията съветват да помислите добре и да се доверите на доказан човек.
 
За всяко нещо, което се продава е нужна реклама. Рекламирайте имота си, като най-доброто място е интернет. Рекламата в мрежата, заедно с останалите фактори е предпоставка за успешна продажба.

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив