Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Варненски съдебни изпълнители започнаха продажби чрез търг

 

Три дворни места, апартаменти, къщи, офиси и магазини ще бъдат продадени до края на месеца от държавни съдебни изпълнители от област Варна, съобщават от Асоциацията на държавните съдебни изпълнители.
 
Следващият търг е на 15 март от 17:00 часа като обект на наддаване е офис с размер 65 кв.м., при първоначална цена от 39174 лева. Началната цена на обекта е 120 хиляди лева.
 
Най-скъпият обект, които ще бъде продаден на подобен търг в областта е магазин с два склада с обща площ 122 кв.м. Продажбата е насрочена за 20 май.
 
Сред 15-те предложения от държавните съдебни изпълнители, 14 са от район Варна и 1 от Девня. Липсват назначени търгове за София, Пловдив, Бургас и други големи градове.

Коментара : (1)

Добави коментар
Мар 9, 2011     (0)

Ако мога да поправя заглавието, те не са спирали да продават чрез търг имоти на некоректни длъжници. Процедурата е стандартна при условие че не си плащате най-малко 3 месеца вноските по задължение и се обявява имота на търг. Наш клиент закупи с кредит такъв имот при изричното условие че не може да се купува с кредит имот от съдия изпълнител.

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив