Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Бутат незаконни обекти по Южното Черноморие

Корабът ресторант "Капитан Джак" на южния плаж в Несебър ще бъде сринат до основи до 15 февруари. Заедно с атракциона, превърнат в заведение, ще бъдат съборени и още 12 обекта. Всички те имат влезли в сила заповеди за отстраняване.


Предстои да бъдат съборени и едноетажни масивни сгради в землището на село Емона, двуетажни къщи в Обзор и Черноморец, едноетажни постройки с долепени навеси на морския плаж на Несебър и бетонов път, ограда, паркинг и улично осветление на Южния плаж на Несебър.
 
Надстроен етаж от къща и външно бетоново стълбище премахна РДНСК Бургас в курортното селище Свети Влас в община Несебър. Това са първите обекти от акцията срещу незаконното строителство през новата година по Южното Черноморие.
 
Верижната техника трябваше да тръгне по крайбрежието още в края на декември миналата година, но лошото време тогава спря дейностите по събарянето и те бяха отложени, съобщи в. "Монитор".

100 незаконни постройки са били премахнати по време на акциите на строителния надзор през миналата година от Стара Загора до Бургас. В местността Ченгене скеле предстои събарянето на още около 30 постройки.
 
Източник: econ.bg

Коментара : (1)

Добави коментар
Яну 12, 2011     (0)

Да бутат, но на кой имотите ще бутнат !?!?

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив