Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

БенчМарк Фонд Имоти АДСИЦ вече ще се нарича Фонд Имоти АДСИЦ

БенчМарк фонд имоти АДСИЦ вече ще се нарича  Фонд имоти АДСИЦ, са решили акционерите на проведено вчера общо събрание на акционерите.

 
Сменен е и адресът на управление, като вече ще бъде гр. София, бул. Цариградско шосе 159 (Бенчмарк Бизнес център), вместо гр. София ул. Вискяр планина 19.
 
Основни активи на дружеството са БенчМарк Бизнес Център на Цариградско шосе в София, Раковски бизнес център на пл. Славейков в София и проект в Боровец. Дружеството е в процес на преговори за продажба на двете си сгради в София.
 
Собственият капитал на компанията е 27,7 млн. лв. към 31 декември 2010 г., нетекущите пасиви са 43 млн. лв., а текущите пасиви - 8 млн. лв. Нетекущите активи са за 78 млн. лв., а текущите - за 585 хил. лв.
 
С дял от 8,48% в капитала на дружеството са пенсионните фондове на Ай Ен Джи, а с 11,18% тези на Алианц България. Фондовете на Ай Ен Джи са придобили част от пакета на исландската Landsbanki.
 
За последните 12 месеца акциите на дружеството поевтиняват с 55% до 20 ст. за акция и 4,7 млн. лв. пазарна капитализация.
 
Източник: investor.bg

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив