Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Белгийци идват на алтернативен туризъм в Русенско

Белгийците искат да посетят България, за да се запознаят с възможностите й за алтернативен туризъм.

 
Сред тях са религиозен, културен и исторически туризъм, алтернативни форми на туризъм, велотуризъм, пътуване с кола или каравана из страната, къмпинги и условията в тях и др.

Това стана ясно по време на участието на Бизнес центъра за подпомагане на малки и средни предприятия-Русе в най-голямото ежегодно туристическо изложение в Брюксел, Белгия - Brussels Holiday Fair (Salon des Vacances), съобщи БГНЕС.
 
На панаира бяха представени разнообразни дестинации от общо 762 изложители. България, и по-специално Русенският регион, бяха представени с материали, брошури и фотоалбуми на английски и френски език. Те рекламираха Туристическия информационен център в Русе, "Винпром"- Русе и Природен парк "Русенски Лом". 
 
Посетителите на щанда на Дунавския компетентен център са проявили голям интерес към България като по-непозната за тях и интересна дестинация.

Те са търсели конкретни предложения за почивка, организирани от туроператори. Посетителите са търсели и по-обща информация за страната, за да се запознаят с нейното географско разположение, климат и природни дадености. 
 
Голямо търсене е имало и на географски карти на България. Гостите на панаира имаха възможност да разгледат и фотоалбум с прекрасни изгледи, както и растителни и животински видове от поречието на Дунав в българската част на реката, разказаха от Бизнес центъра.

В програмата на щанда на България е била включена и презентацията на тема "Туризъм и културно наследство в Русе", а най-силно впечатление на посетителите е направила българската кухня и красотата на Природен парк "Русенски Лом".
 
Източник: rousse.dir.bg

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив