Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Апетитни локации с любопитни цени – хотели за продан в България

В приложението Business for Sale на авторитетното издание Financial Times фигурират над 140 предложения за продажба на бизнеси в България. Повечето от тях са свързани със сектора на недвижимите имоти, но сред офертите има и такива за софтуерни компании и дори за телевизионен канал.

 
Най-голям интерес предизвикват посочените за продажба хотели и къщи за гости. В повечето случаи цените им надхвърлят милион долара, а най-големите хапки са хотели с цена над 35 млн. долара.
 
За продан е обявен парцел от 25 320 кв. м, разположен в близост до летище София. Неговата цена е над 8 млн. долара, което според авторите на предложението се равнява на около 200 евро на квадратен метър.
 
Друго интересно предложение е за бизнес сграда в столичния квартал Люлин, която е с площ 4 800 кв. м. Посочено е, че при завършен вид цената ще бъде 5,76 млн. евро с ДДС, като са дадени варианти за преустройство в болница или хотел с казино.
 
Сред предложенията в Business for Sale има хотели, разположени в почти всички български курорти – Слънчев бряг, Златни пясъци, Боженци, Чифлика, Боровец и други. В повечето случаи за обявите липсва изчерпателна информация, като единственият посочен елемент от офертата е продажната цена. 
 
Безспорно лидер по цена е хотел в Слънчев бряг, оценен от собствениците си на над 35 млн. долара.
 
Източник: investor.bg

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив