Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Актив Пропъртис смени статута на още 21 дка до летище Пловдив

Актив Пропъртис АДСИЦ е сменило статута на нови 21 дка до летище Пловдив, съобщиха от дружеството. Така дружеството е постигнало смяна на статута на общо 96,757 декара в района на летището.

 
Върху площите ще могат да се изграждат складове за промишлени стоки.
 
С промяната на предназначението сме спестили на инвеститорите 1-1,5 г. подготвителна работа. Не планираме да строим складове, а да продадем парцелите, сподели изпълнителният директор на Актив Пропъртис АДСИЦ Дилян Панев за Investor.bg.
 
По думите му почти всички парцели на АДСИЦ-а до летище Пловдив са със сменено предназначение.
 
За последните 12 месеца акциите на Актив Пропъртис АДСИЦ поевтиняват с 39,9% до 0,36 лв. за акция и 7,1 млн. лв. пазарна капитализация.
 
Основните активи на дружеството са магазин в Бизнес център Актив на бул. "Цариградско шосе" в София, административна сграда в Пловдив, подземен гараж в търговски комплекс Гранд в Пловдив, земеделски имоти в землището на с. Крумово до летище Пловдив, парцели до гребната база в Пловдив, парцели в местността Алепу до Созопол, парцел в Свиленград.
 
Актив Пропъртис има и право на строеж върху имот на Софийски университет в съседство с проекта Карфур на Цариградско шосе, както и общежитие в Плевен и парцел в местност Славия (ул. Житница 21) в София.
 
Източник: investor.bg

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив