Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

King Sturge: Пазарът на недвижими имоти в България излиза от кризата

 

Пазарът на недвижими имоти в България прави успешни крачки към излизането си от кризата. Такива са резултатите от анализа на консултантите от King Sturge за родния пазар на недвижими имоти.
 
При офис площите се отбелязва подобрение на климата през последните 3 месеца на изминалата година, както и през първите на тази.
 
Очакванията са за по-добра година, въпреки че все още липсват качествени офис площи, отговарящи на изискванията на европейските компании.
 
В жилищното строителство също се крие не малко оптимизъм, въпреки проблемите в сегмента.
 
Сред минусите се посочват високите наеми на имотите в София.
 
По отношение на търговските площи България може да се смята за успешна дестинация. Експертите определят 2010-а като Годината на търговския център.
 
Два нови мола в София, както и още няколко в цяла България са доказателство за напредък, към който се добавя и високата им стпен на заетост.
 
 
Търговските улици и техните наеми си остават слабост на България и през тази година. Липса на добри условия и прекомерно високи наеми са резултатите от изследването на King Sturge.
 
Консултантите виждат поле за бъдещо развитие в по-малките складове по регионите, както и в обектите за търговия на дребно.

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив