Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

BalREc ще се проведе на 12 ноември в София

Идва ли дълго очакваното размразяване на инвестициите? Конференцията BalREc трябва да провери отговора на този въпрос в различните области на реализиране на инвестиционни проекти: промишлени предприятия и логистични центрове, офиси и бизнес паркове, търговски центрове, жилища и курорти.

 
Докато икономиката бавно се изправя на крака, подкрепена от нарастване на промишленото производство и износа, потреблението и инвестициите продължават да дърпат надолу растежа. Посетителите на BalREc ще имат възможност да получат от първо лице отговори на въпросите:
 
- Каква е визията на държавата за развитието на икономиката и ще могат ли големите инфраструктурни проекти да бъдат двигател за растеж?
 
- Каква роля трябва да изиграе банковият сектор за постигането на устойчив икономически ръст?
 
- Как частните проекти могат да подобрят взаимодействието си с публичните инвестиции в инфраструктура, така че градовете да спечелят от по-качествена градска среда, обществени пространства и да привлекат нови инвеститори?
 
- Пазарни тенденции 2010: жилищни, офисни, търговски и индустриални проекти. Стабилизиране на дъното или начало на възстановяване?
 
Източник: profit.bg

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив