Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Ceb.bg се представи официално пред брокери и журналисти

Нов интернет продукт се появи на българския интернет пазар от днес.  Името на портала е ceb.bg (Consult Estate Bulgaria) и е насочен към легализирането дейността на всички, занимаващи се с недвижими имоти у нас.

 
Всеки експерт, участник в сайта, ще застава пред потребителите с реална снимка, биография, контакти и т.н.
 
На представянето присъстваха много брокери, които се запознаха с основните функционалности на продукта и дадоха съвети за неговото развитие.
 
Идеята на новия портал е да изгради двустранна комуникация между специалистите от дадена сфера на недвижимите имоти и потребителите. 
 
Въз основа на активност и полезност на отговорите и съветите, всеки ще бъде оценяван и класиран. Специалистите ще отговарят на въпроси на потребители и ще им дават съвети.
Ceb.bg няма да толерира прекомерната активност, а по-скоро полезността и личностното представяне на самите брокери.
 
"Има много брокери, които се крият зад една оферта. Хората не знаят кой седи пред тях, дали е подготвен професионалист или не. Именно затова създадохме тази рейтингова система. Разчитаме на естествен подбор, които да се движи от потребителите", заяви създателят на портала Амброзио Йорданов.
 
На въпрос дали порталът има за цел да бъде регулатор или да подтиква към промени в законодателната база, Йорданов обясни.
 
Ние не искаме да бъдем алтернатива на Националното сдружение "Недвижими имоти".
Те трябва да се борят за легализирането на професията, но има неща, които им пречат. Има хора, които все още не искат легализирането на тази професия, завърши Йорданов.
 
Освен брокери в сайта ще се регистрират и други специалисти, свързани с недвижимите имоти - адвокати, нотариуси, архитекти, инженери, строители и инвеститори. За всеки ще има информация с какъв опит и квалификация е, с които той ще се рекламира пред бъдещите си клиенти.
 
Ceb.bg залага изключително на интерактивността и обратната връзка между потребителите и експертите, която е обект на бъдещите подобрения, замислени от екипа.

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив