Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

37 незаконни постройки край бургаски язовир

Съвместната проверка между МОСВ, ДНСК и органите на полицията е установила, че има 37 незаконни постройки край язовир Мандра.


Това съобщи шефът на РИОСВ-Бургас Бойчо Георгиев. Той не разполага с информация за това колко от сградите подлежат на събаряне от ДНСК и колко се водят като временни обекти. 
 
Ако са паянтови постройки, а не монолитно строителство, общинската администрация е тази, която трябва да издаде заповеди за премахването им. 
 
От пресцентъра на ДНСК заявиха, че проверките са приключили точно преди ден. По тази причина там също не разполагат с никаква конкретна информация за обектите. Предстои работните групи да обсъдят всеки един случай.

акъв обаче е максималният срок, в който това трябва да стане, от пресцентъра не можаха да отговорят. Затова съветът както към заинтересованите, така и към медиите е да следят съобщенията в сайта на ДНСК. Заповедите за събаряне щели да бъдат публикувани там "в срок".

Единственото уточнение за това какво означава "в срок" е, че това щяло да стане още в деня на подписването им, увериха от пресцентъра на ДНСК.
 
Източник: burgasnews.com

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив