Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

30 строителни фирми от Добричка област са отпаднали от Националния професионален регистър

Кризата в строителния бранш продължава. Това заяви Илия Михайлов, председател на Областното представителство в Добрич на Камарата на строителите в България, съобщава радио “Фокус” – Варна.

 
И на тоя етап нещата не са по-различни от това, което се случи от началото на кризата у нас, подчерта специалистът.

В подкрепа на тази позиция той цитира няколко цифри, които потвърждават верността на изказаното мнение - 30 фирми от Добричкаобласт, които са били вписани в Националния професионален регистър, са отпаднали при годишното потвърждаване. Това е един от основните показатели, че кризата в бранша съществува, коментира Илия Михайлов.
 
Според него може би най-засегнат в условията на криза се е оказал строителният сектор. Михайлов поясни, че не говори само за територията на Добрич, а за цялата страна. Като потвърждение на това той цитира още една цифра. Общо 1200 са фирмите, които са отпаднали от Националния регистър в национален мащаб. По думите на Михайлов в Добрич се строи, но става дума за обекти, които са с малък обем, т.е. няма някакво голямо строителство.
 
Вероятно от новата година, след като бъдат приети бюджетите на общините, програмите за капиталовите разходи, ще има малко оживление, прогнозира Михайлов.
 
Източник: focus-radio.net

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив