Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

30 000 лв. за ремонт на спортен комплекс Черноморец

Част от помещенията в спортен комплекс „Черноморец" с ще бъдат ремонтирани. Общинските съветници на Бургас решиха 30 000 лв. да бъдат отделени за ремонт на помещенията, в които тренират клубовете по вдигане на тежести, борба свободен и класически стил, бокс и лека атлетика.

 
Спортният комплекс е собственост на ПСФК „Черноморец" АД, а Общината е акционер, но не и собственик.
 
Според вносителя на докладната Здравко Сталев условията, в които тренират клубове са изключително лоши, няма бани, а стените са напукани.

Чрез докладната си той настоява представителите на общината в акционерното дружество да изискат помещенията да бъдат ремонтирани.

От своя страна кметът Димитър Николов заяви, че комплекса е частна собственост и се стопанисва от акционерно дружество и поради тази причина общината няма как да се намеси и да ремонтира помещенията като вложи средства в частен имот.
 
„СДС адмирира това предложение, тъй като като принципал ние трябва да се погрижим за съществуването на спорта", коментира предложението общинският съветник от СДС Вълчо Чолаков.

Той отправи предложение да бъде изготвена справка за видовете, количествата и стойността на ремонтите, които трябва да се извършат, за да може общинските съветници да се ориентират в обстановката.
 
Въпреки предложението на Вълчо Чолаков обаче, съветниците приеха да бъдат вложени 30 000 лв. за ремонт на базата, като средствата ще бъдат взети от фонд резерви.
 
Прието бе и предложението, че средствата могат да бъдат ползвани, след като управителния съвет на акционерното дружество ПСФК „Черноморец" даде съгласието си за това.
 
Източник: burgasinfo.com

Коментара : (0)

Добави коментар

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив