Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Яну 25, 2012

Кризата в сектора на недвижимостите извади на пазара много нестандартни имоти. Преди няколко дни беше обявена за продажба космическа станция. Днес световните медии обявяват, че в градче в Аризона се продава жилище в ... пещера. Собствениците на Cave house са искали първоначално да го продадат за 3 млн. USD.

Жилището, което държи хлад в летните дни и предпазва от студ в зимните нощи, е построено през 1985 по поръчка на сегашните собственици. То е в много добро състояние и практически не се нуждае от ремонт. За да се разположи цял апартамент в пещерата е трябвало тя да бъде разширена допълнително чрез взривове.

Интериорът на помещенията е изцяло в кънтри стил. Повечето от тях са със скални или циментови подове. Жилището е с две спални. Разполага с две бани, кухня и слънчева дневна за осем души. Има отделни стаи за медитация, йога и кабинет.

Cave house е разположен на 1600 метра надморска височина и има прекрасна гледка към Големия Каньон. Разгънатата застроена площ на жилището е 277 кв.м. Новият собственик обаче ще получава и 15 хектара земя, малка къща за гости, басейн, гараж и извор с минерална вода.

 

www.fakti.bg

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Тагове

house

  

жилището

  

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив