Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Статии

Добави коментар

Окт 9, 2012

Какви стъпки трябва да направите за да закупите имот. Първо и най-важно е да решите какво искате, колко голям да бъде имота, къде да се намира, какъв етаж предпочитате, какво изложение, в какво състояние да бъде (готови ли сте да правите ремонт или да довършвате ново строителство), до каква цена можете да купите и не на последно място, с какво от изброените параметри можете да направите компромис и с какво не бихте направили.

2. Осигуряване на финансиране. Имате ли нужните средства в брой или ще допълвате   сумата с банков кредит. Налага ли се преди покупката да продавате друг имот, за да си осигурите средства?

3. Поставете си срок. Търсенето на имот е свързано с известно напрежение и стресови състояния. Колкото по-бързо осъществите начинанието, толкова този вълнуващ момент за избор на имот ще Ви донесе повече положителни емоции, отколкото несигурност и нерви.

4. Отделете си време. За да може да направите най-добър избор е необходимо да проучите пазара и да огледате няколко имота. Да ги съпоставите, да определите плюсове и минуси, за всеки от тях.

5. Обърнете се към брокер . Той освен, че ще Ви запознае с пазара към настоящия момент, ще Ви предложи подходящите имоти, ще Ви изготви необходимите документи за сделката , ще Ви помогне при кредит, ще преговаря за най-добри условия по сделката и ще Ви предпази от грешки.

Как да изберете Брокер?

Ви препоръва!

 

Владимир Йосифов Брокер

Антон Илиев Брокер 

Димитър Велков Брокер 

Десислава Щебетовска Брокер 

Кристина Найденова Брокер

Калоян Балинов Брокер 


Емилиян Кърчев Брокер

Ивелин Косев Брокер

Наско Доков Брокер

Енчо Коринов Консултант

Младен Садинов Консултант

Емилия Иванова Консултант

 

 

В момента пазарът за недвижими имоти може да се определи като пазар на купувачите.   Възползвайте се от голямото предлагане, за да намерите Вашия имот.

източник: АБВ Блог, автор: Пепа Стойнова

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив