Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Статии

Добави коментар

Апр 23, 2012

 

 Икономическа и финансова криза е - безспорен факт тиражиран вече в продължение на пет години в медиите и интернет. Тя повлия негативно във всички отрасли на икономиката, търговията, пазарите, сделките в това число и на пазара на недвижимите имоти. Кризата има и своя положителен ефект в професионално отношение. Тя отся качествените и добри кадри на пазара на труда и даде един стимул за по-добра работа. Както по-горе засегнахме пазара на недвижимите имоти ще се спрем върху работата на посредниците на този пазар - брокерите и на тяхната дейност.
Кризата даде една мотивация на брокерите да работят по-добре и да изпъкнат "на светло" благодарение на усилията им, добрият ПР и реклама. Играждането на добър имижд на брокера допринася благоприятно върху работата им. Хората, които имат проблем свързан с имот се нуждаят от надежден и компетентен  брокер, който да реализира целта им. Не е лесно да си брокер. Това е цяло изкуство. Дори и в кризата брокера може да оцелее. Интернет е едно много добре поле за това. За да успеят и в кризата трябва да се рекламират в много сайтове за имоти, форуми, за да може колкото може повече хора да разберат за агенцията им. 
Печели доверието, стремежът за усъвършенстване и развитие на работата на брокерите - това е ключът към успеха дори и в кризата, която все още продължава, за която се надяваме скоро да отлети.
 
Автор: Нели Радкова
 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив