Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Ное 12, 2012

Коментари: 1

Купуването на къща вече е възможно и в супермаркета. Някои столични хранителни вериги са пуснали специални стени за обяви, където за продажба се предлагат от стари телефони до апартаменти и къщи, показа проверка на „Новинар”.

Таблото в магазините има два раздела – „търся” и „предлагам”. То успешно играе ролята и на миниборса на труда, тъй като през него може да се намери и работа. Сред апетитните съобщения е 4-етажна къща в Иваняне до София с двор и гараж. Таблото със съобщения в магазина може да ви насочи и към двустаен апартамент в центъра на София или парцел от 600 кв. м на бул. „Борис III”. Продава се и сноуборд за 130 лв.

Има и оферта за френско двигателно масло. Посочено е, че гъстотата му е 15 W40 и е закупено през 2011 г., като тубата струва 43 лв. Същият човек продава и GSM втора ръка. Обяснил е, че телефонът е „тип мида”, дава го за 35 лв. с кутията. Батерии и слушалки също фигурират в листата на офертите. Предлагат се също и автокурсове, които може да се плащат разсрочено.

Рекламират се и различни домакински и хамалски услуги. Една от обявите е за „превоз до 2 тона с бус (включено и товаро-разтоварителните дейности) – цената е по договаряне". Обяснено е обаче, че тя се определя от вида на пратката, нейния обем и начина й на захващане. „Търся работа като касиер или продавач-консултант в магазин” е често срещана заявка. Учители по английски език също предлагат услугите си. Има хора, които искат да чистят домове.

„ВиК и електроуслуги по домовете – издава фактура” е друго интересно предложение. Закъсал студент пък е написал, че плаща на инженер за изработка на чертежи за изпити в Техническия университет.

Асен от „Надежда” 5 сподели пред „Новинар”, че стената в магазина е помогнала на семейството му. „С жена ми сме пенсионери и парите не ни стигат. Докарахме си допълнителни доходи през обява тук, която пусна съпругата ми Цецка. Тя написа, че може да чисти входове и сега се грижи за хигиената на три входа в съседния ни блок”, разказа Асен.

 

Източник: www.novinar.bg

 
 

Добави коментар

 

Коментари: (1)

В белите държави има табла с обяви от 500 години ... Такива табла има и в заведения, църкви, общини и други места, където има много хора ... 2012 година

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив