Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Юни 21, 2012

Правителството  прехвърли на Община Пловдив собствеността върху сградата с Христос с разперени ръце, станала известна в публичното пространство като хотела на Ванко 1. Мотивът, по информация от пресцентъра на областната управа в Пловдив е - за да подпомогне развитието на местните дейности и по-доброто стопанисване.


Седеметажната сграда, строена за хотел срещу военните блокове на на ул. 6-ти септември №274 под тепетата, миналата година беше предоставена на областния управител. Това стана възможно след като бъгарският съд я отне от фамилията на рапъра по Закона за отнемане на имущество, придобито по престъпен начин. F2F TV припомня, че бащата на Ванко 1 – Петър Главчев – изтърпя присъда за трафик на жена по делото, заведено и срещу сина му и племенника.


Областният управител обаче настоял да се предприеме процедура за прехвърляне правото на собственост от държавна в общинска, тъй като Община Пловдив разполагала с по-голям ресурс за опазване, поддържане и използване по – най-добрия начин, а и имала голяма нужда от сграден фонд, съобщиха още от пресцентъра. След окомплектоване на преписката и положително становище от областният управител,  на 21 април тази година преписката за имота е била изпратена до министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова. 


Мълвата говори, че в сградата с Христос ще се настани администрацията на Район Източен. Остава неясно кой ще се настани в кабинета на рапъра, в който има цяла стена с откъси от негови песни, някои от които – както може да се предположи – нецензурни...

 

www.f2ftv.net

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив