Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Мар 4, 2013

Партийна лоялност и липса на имоти, които са придобити по престъпен начин, са две от изискванията, на които трябва да отговарят бъдещите депутати на ГЕРБ. Това става ясно от критериите, които са приели два месеца преди предсрочните парламентарни избори от изпълнителното бюро на партията.

Също така от ГЕРБ искат кандидатите им за народни представители да не са опетнили иемната си с предишно членство в друга партия. Особено много ще се цени и "съществения им принос в развитието на ГЕРБ".

От партията псоочват, че за народни представители могат да бъдат издигани не само членове и симпатизанти на ГЕРБ, а и граждани, които със своя обществен авторитет са доказали, че работят за България.

Изпълнителната комисия на партията е решила още, че избрани кметове няма да бъдат издигани за народни представители. Общинските съветници от ГЕРБ, които могат да бъдат номинирани за депутати пък, не трябва да са повече от 20% в една листа.

Номинациите ще се проведат на общински събрания, проведени във всички структури на ГЕРБ до 17 март. Единствено и само от компетентността на Изпълнителната комисия ще определи окончателно кой ще е водачът на листата.

Във всички многомандатни избирателни райони ГЕРБ ще регистрира пълни листи на кандидати за народни представители, допълват от партията.

 

Източник: www.standartnews.com

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив