Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Мар 9, 2012

 

Зимата беше дълга,  много студена и изтощителна. От днес обаче според народните вярвания денят се обръща към лятото, слънчевите лъчи  все по-често ни галят, луковиците лалета  на балкона ми леко подават глава. Което ме подсеща за един добър начин да посрещнем пролетта. Разходка сред лалетата в парка Кукенхоф, Холандия. Една неосъществена още мечта. Времето за реализирането й е ограничено, затова помислете още сега. Наяве това може да стане само  между 22 март и 20 май…..

    Днес цветният парк ще отвори врати. Казват, че всяка пролет там се засаждат около 7 милиона луковици. На 21 април е Парадът на цветята. Паркът е отворен за разходка всеки ден от 8.00 до 19.30. Има транспорт от летище Скипхол, има и комбинирани билети за разходка с автобус до парка, дегустация на сирена и вино, по каналите на Амстердам и музея на Ван Гог.  Всичко това за 56 евро.

      Кукенхоф е един от най-хубавите пролетни паркове. Според CNN той е една от топ дестинациите за 2012 година. Един от слоганите им е „Време е за пролет, време е да се влюбите….“ С удоволствие бих се гмурнала в парка с лалета за почти 12- часова опияняваща разходка сред безкрайните му цветове.

    В Кукенхоф има и замък, където се правят чудесни арт-изложби. Предстои такава на непредставяни скулптори на Карел Апел. Комбинираният билет за парка и посещение на замъка струва 18, 50 евро…

http://youtu.be/BPOx9_yj8ck

   От днес  бихте могли да поемете на разходка сред 7 милиона лалета, вода и дървета….Желая ви го от сърце.

Елена Василева-Иванова

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив